6. galéria
Leírás

6. galéria

Miről szól nálam egy esküvői fotózás?

Keresünk egy Nektek tetsző helyszínt,ha van ötletetek szívesen vesszük, ha pedig nincs konkrét elképzelésetek,akkor rám is bízhatjátok,hogy az esküvői beállított fotózást  általam már jól ismert helyeken csináljuk meg. Mivel régóta esküvői fotósként dolgozom - immár 25 éve fotózok esküvőkön párokat  - ezért nagyon sok számításba vehető helyszínt volt alkalmam kipróbálni.

Amennyiben az általatok kínált művészi  fotózás helyszínét nem ismernénk,akkor is a már megszerzett rutin alapján gyorsan eligazodunk az új helyen. Minden eseményen ketten dolgozunk,azért hogy a képeitek még szebbek legyenek. A fotós mellett egy jól képzett fénytechnikus munkája elengedhetetlen a tökéletes esküvői fotózáson. Minden esküvői fotózás beállított képeinél figyelembe vesszük a Ti ötleteiteket is és egyéniségetekhez igazítjuk a fotózás stílusát,hangulatát.
Közel ezer esküvőt fotóztunk már azóta,hogy ezen a pályán vagyunk,így alkalmunk nyílt minden időszak trendjeinek fotózási stílusát megismerni és  elsajátítani. Így akár impresszionista stílusban,akár modern merész meglátással, a mostani divat szerinti fakított, szépia vagy akár régi stílusú képekkel is meg tudjuk örvendeztetni az esküvői fotózástól sokat váró,igényesebb párokat.

Természetesen az esküvő minden további eseményéről /önkormányzat, templom, vacsora, stb. / a beállított képek minőségével megegyező művészi fotók készülnek akár egész a menyecsketáncig.