Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Üdvözlöm!

 

 

Sebestyén Tamás fotográfus vagyok. 1972 óta tart a szerelem ezzel a csodálatos történettel, amit úgy hívnak: FOTÓZÁS... Ezalatt a röpke idő alatt fotóztam mindent, amit csak lehetett, ugyanazzal a lelkesedéssel. Fotóztam motocrosst a hetvenes években, ritmikus sportgimnasztikát, tornát, kerékpárosokat, természetet, gyermekeket, mindent. Talán az egyetlen, amiben nem találtam meg magamat, az a tárgyfotózás volt, csak az érdekel, ami él. 20 éve találkoztam egy magával ragadó mágussal, aki megtanította nekem a lagzifotózást azzal az irányadó mondattal kezdve, hogy: "Tomikám, a lagzin minden egyszer történik meg, megfontoltan, mindenről a jó időben, jó helyen kell felvételt készíteni, semmi lövöldözés, pufogtatás, filmre dolgozol, eszednél legyél. Nem filmgyár ez, hogy ötezer ugyanolyan fotót exponálj..." Nos, ez a megfontoltság a mai digitális technikámat is áthatja: sok felvétel készül ugyan, de mind más és más, bár gigabájtoknak már nem vagyunk híján.

Mit szeretek a lagzifotózásban?...Nos..
 Egy fiatal pár úgy dönt, hogy engem választ fotósnak. Ez megtiszteltetés, hiszen életük fontos pillanataiban az én munkámat tartják Ő hozzájuk méltónak, és ennek bizony illik maximálisan megfelelni. Szeretem a mókát, trükköket, mint az weboldalamról is kiderül, hiszen egy esküvő nemcsak komoly, hanem ahogy haladunk az éjszakába egyre vidámabb is és utólag csak a nagy nevetések, a buli hangulata sejlik fel emlékeinkben. Ehhez a mókás trükkök, ha tetszenek beleférhetnek. Igyekszem széles spektrumú igényekhez alkalmazkodni,150-200 különböző szép beállítás is kikerekedhet egy csodálatos helyszínen, ahol vidám, kellemes atmoszférában egymásra találhat az Ifjú Pár és a fotós elképzelése a fiatalok személyiségéhez igazodóan. Izgalmasak az új helyszínek, kastélyok, gyakorlatilag már egy jó helyen elhelyezett tükör is pompás ötletek elindítója lehet... Jól beszélek angolul, nemzetközi és magyar felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, így nemzetközi munkákat is bátran vállalhatok.

Így dolgozom

 • Esküvői, fotózás

  Vállaljuk esküvői fotózást a keszülődéstől a lakodalmig. Minden fontos eseményt rögzítünk, hogy késöbb felidézhesse az esemény pillanatait.

 • Kismama, pocak fotózás

  A terhesség csodálatos élmény, örökítse meg ezt a mi segítségünkkel. Kismamák fotózása terhességtől az újszülött korig stúdiókban vagy kint természetben.

 • Gyermek fotózás

  Életünk egyik legszebbb időszaka a gyermek korrunk. Örökítse meg ezt a kort egy profi csapat segítségével.

 • Egyedi fotózás

  Családi, párós fotózás az ön stílúsához igazítva. Ön megálmodja, hogy mit szeretne. Mi segítünk megvalosítani.

Rólunk mondták